M_android
6.14K subscribers
660 photos
41 videos
183 files
1.46K links
(بدون تبلیغ و تبادل)
Download Telegram
قابلیت View Once به واتس اپ اضافه شد

همانطور که از نامش پیداست، کاربران می توانند عکس یا ویدیوهایی را که فقط یک بار قابل مشاهده هستند به اشتراک بگذارند. این ویژگی مشابه
Snapchat و Instagram
است، که در آن عکس یا ویدیوی به اشتراک گذاشته شده به محض مشاهده دریافت کننده ناپدید می شود.
‍
برای استفاده از این ویژگی، کاربران می توانند قبل از به اشتراک گذاشتن عکس و ویدیو، فایل مورد نظر را انتخاب کرده (یا همان جا با دوربین ثبت کنید) و روی نماد دایره ای شکل با “1” در آن ضربه بزنند. پس از اشتراک گذاری، کاربر گیرنده فقط می تواند یک بار فایل را مشاهده کند.

واتس اپ خاطرنشان می کند که این فایل ارسال شده در برنامه Photos یا Gallery گیرنده ذخیره نمی شود. همچنین کاربر گیرنده، تصویر یا ویدیویی را که با حالت Once View
دریافت میکنم نمی تواند آن را ارسال، ذخیره، ستاره دار یا به اشتراک بگذارد. کاربر ارسال کننده این نوع عکس یا فیلم فقط می تواند ببیند که آیا گیرنده عکس یا فیلم را باز کرده است یا نه، البته اگر تیک دریافت را از تنظیمات واتس اپ روشن کرده باشد.

علاوه بر این، فایل رسانه ای که با استفاده از ویژگی Once View
به اشتراک گذاشته می شود، در صورتی منقضی می شود که گیرنده آن را ظرف 14 روز باز نکرده باشد. علاوه بر این، در صورت باز نشدن پیام در زمان بکاپ گیری، می توانید بعدا آن را فقط همان یک بار، مشاهده کنید. اگر عکس یا فیلم قبلاً باز شده است، عکس یا فیم در بکاپ قرار نمی گیرد و قابل بازیابی نیست.

اگر از این عکس یا فیلم یک بار مصرف واتس اپ اسکرین شات بگیرید، واتس اپ به فرستنده نمی گوید!
واتس اپ همچنین خاطرنشان می کند که اگر گیرنده قبل از ناپدید شدن فایل، از آن اسکرین شات یا اسکرین رکورد بگیرد، به کاربر فرستنده اطلاع داده نمی شود