برای حفظ امنیت خود و جلوگیری از هرگونه ردیابی احتمالی، این قابلیت را از طریق یکی از دو روش زیر فوراً غیرفعال کنید:
🔻روش اول: از طریق دایرکتها
1️⃣ وارد بخش دایرکتها (پیامها) شوید.
2️⃣ در بالای صفحه، روی آیکون نقشه ضربه بزنید.
3️⃣ در صفحه نقشه، روی آیکون چرخدنده تنظیمات در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید.
4️⃣ گزینه اشتراکگذاری موقعیت مکانی را روی «هیچکس» (No one) تنظیم کرده و تایید کنید.
🔻روش دوم: از طریق تنظیمات اصلی
1️⃣ به صفحه پروفایل خود رفته و روی آیکون سه خط ☰ کلیک کنید.
2️⃣ وارد «تنظیمات و فعالیت» (Settings and activity) شوید.
3️⃣ در صفحه تنظیمات، به پایین اسکرول کنید تا به بخش «Story, Live, and Location» برسید و آن را انتخاب کنید.
4️⃣ گزینه «Location Sharing (Instagram Map)» را انتخاب کنید.
5️⃣ آن را روی «هیچکس» (No one) تنظیم کرده و تایید کنید.
@Paskoocheh
@paskoochehbot
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍62❤28
برای حفظ امنیت خود و جلوگیری از هرگونه ردیابی احتمالی، این قابلیت را از طریق یکی از دو روش زیر فوراً غیرفعال کنید:
🔻روش اول: از طریق دایرکتها
1️⃣ وارد بخش دایرکتها (پیامها) شوید.
2️⃣ در بالای صفحه، روی آیکون نقشه ضربه بزنید.
3️⃣ در صفحه نقشه، روی آیکون چرخدنده تنظیمات در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید.
4️⃣ گزینه اشتراکگذاری موقعیت مکانی را روی «هیچکس» (No one) تنظیم کرده و تایید کنید.
🔻روش دوم: از طریق تنظیمات اصلی
1️⃣ به صفحه پروفایل خود رفته و روی آیکون سه خط ☰ کلیک کنید.
2️⃣ وارد «تنظیمات و فعالیت» (Settings and activity) شوید.
3️⃣ در صفحه تنظیمات، به پایین اسکرول کنید تا به بخش «Story, Live, and Location» برسید و آن را انتخاب کنید.
4️⃣ گزینه «Location Sharing (Instagram Map)» را انتخاب کنید.
5️⃣ آن را روی «هیچکس» (No one) تنظیم کرده و تایید کنید.
@Paskoocheh
@paskoochehbot
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍82❤32💔1
📍 اگر از #نقشه گوگل استفاده میکنید، احتمالاً این برنامه مسیرها و مکانهایی را که به آنها رفتهاید در بخشی به نام Timeline (تایملاین) ذخیره میکند. #گوگل بهتازگی نحوه ذخیره این اطلاعات را تغییر داده و اکنون بخش زیادی از دادههای #لوکیشن بهجای حساب کاربری، روی خود دستگاه ذخیره میشود. با این حال، اگر نمیخواهید گوگل سابقه رفتوآمدهای شما را ثبت کند، بهتر است این قابلیت را غیرفعال کنید.
📱 برای خاموش کردن Timeline (تایملاین) یا Maps History (تاریخچه نقشه)، برنامه نقشه گوگل را باز کنید، روی تصویر پروفایل خود بزنید و وارد بخش Your data in Maps (دادههای شما در نقشه گوگل) یا Settings → Privacy (تنظیمات ← حریم خصوصی) شوید. سپس گزینه تایملاین، تاریخچه نقشه یا Location History (تاریخچه موقعیت مکانی) را پیدا کرده و آن را غیرفعال کنید. ممکن است نام این بخشها بسته به نسخه برنامه یا منطقه جغرافیایی کمی متفاوت باشد.
⚠️ خاموش کردن تایملاین به این معنا نیست که گوگل دیگر هیچ اطلاعات مکانی از شما ذخیره نمیکند. اگر گزینه
فعالیت وب و برنامهها (Web & App Activity) یا تاریخچه سرویسهای جستوجو (Search Services History) همچنان فعال باشد، ممکن است بخشی از اطلاعات موقعیت مکانی شما در حساب گوگل ثبت شود. برای حفظ امنیت و #حریم_خصوصی بیشتر، این بخشها را نیز بررسی و در صورت نیاز غیرفعال کنید.
@PaskoochehBot
@Paskoocheh
📱 برای خاموش کردن Timeline (تایملاین) یا Maps History (تاریخچه نقشه)، برنامه نقشه گوگل را باز کنید، روی تصویر پروفایل خود بزنید و وارد بخش Your data in Maps (دادههای شما در نقشه گوگل) یا Settings → Privacy (تنظیمات ← حریم خصوصی) شوید. سپس گزینه تایملاین، تاریخچه نقشه یا Location History (تاریخچه موقعیت مکانی) را پیدا کرده و آن را غیرفعال کنید. ممکن است نام این بخشها بسته به نسخه برنامه یا منطقه جغرافیایی کمی متفاوت باشد.
⚠️ خاموش کردن تایملاین به این معنا نیست که گوگل دیگر هیچ اطلاعات مکانی از شما ذخیره نمیکند. اگر گزینه
فعالیت وب و برنامهها (Web & App Activity) یا تاریخچه سرویسهای جستوجو (Search Services History) همچنان فعال باشد، ممکن است بخشی از اطلاعات موقعیت مکانی شما در حساب گوگل ثبت شود. برای حفظ امنیت و #حریم_خصوصی بیشتر، این بخشها را نیز بررسی و در صورت نیاز غیرفعال کنید.
@PaskoochehBot
@Paskoocheh
❤37👍28